Kirsi Kärnä näyttelee pääroolin Myrskyluoto-musikaalissa

Näyttelijä Kirsi Kärnä on hypännyt mukaan Myrskyluodon Maija -musikaalin harjoituksiin marraskuussa. Kirsi näyttelee nuorta Maijaa, jonka kanssa lavalla yhtä aikaa on läsnä vanhempi Maija. Vanhan Maijan roolissa on Pirjo ”Jente” Leppänen. Musikaalin tarina kulkee kerraten vanhan Maijan muistoja Myrskyluodolta.

- Myrskyluodon Maija on iso rooli ja tunnettu tarina. Siinä on paljon iloa ja tapahtuu paljon myös traagista. Meidän tehtävä on puhaltaa tarinaan elämää. Kuorolla on siinä iso osa, pelaamme myös Jenten kanssa tosi paljon yhteen. Vanha Maija on koko ajan läsnä. Näyttämökuvat, jotka nousevat esille, ovat Vanhan Maijan muistoja.

Maija kasvaa tarinansa mukana. Nuoren naisen epävarmuus muuttuu rohkeudeksi elää oman näköistä elämää.

- Maija tekee matkan kuka minä olen -ihmisestä ihmiseksi, joka seisoo omilla jaloillaan. Hän ajattelee vanhana, että näin tämän pitikin mennä, tämä oli paras mahdollinen elämä minulle. Lopussa Maija laulaa hienosti, että ”Olla itsensä kanssa sinut, tulla siksi, joka tuntee minut. Paeta arkea hetken on elää ja palata siihen on elämää".



Myrskyluodon Maija -musikaali saa ensi-iltansa 10. helmikuuta Lappia-talossa. Tutustu esityksen tarinaan, katso näytösajat Rovaniemen Teatterin verkkosivulta ja lähde musiikaalin maailmaan pitämään arkea loitolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tutustu Joulutarinan näyttelijälupauksiin (osa 3/4)

Tutustu Joulutarinan näyttelijälupauksiin (osa 2/4)

Tarpeistonvalmistaja ei hätkähdä vähästä